Skip to main content
Mbrojtja e dëshmitarëve thelbësore

Aktakuza që u bë publike më 24 qershor 2020 kundër Presidentit të Kosovës Hashim Thaçi dhe ish-drejtuesve të tjerë të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës përparon drejtësinë për krimet e luftës dhe krimet kundër njerëzimit të kryera gjatë dhe pas luftës në Kosovë në vitet 1998-1999, tha sot Human Rights Watch.