Mijëra azil-kërkues dhe migrantë në anën serbe të kufirit presin të hyjnë në Kroaci, në 23 tetor 2015.

Mijëra azil-kërkues dhe migrantë në anën serbe të kufirit presin të hyjnë në Kroaci, në 23 tetor 2015.

© 2015 Marko Drobnjakovic